20 Nisan 2012 Cuma

Merhaba Uludağ Üniversitesi...


            
Merhaba Uludağ Universitesi ...

Arkadaşlar öncelikle bu haftadan itibaren güncel olarak Ders Notları, Çıkmış Sınav Soruları, Ders ve Hoca Bilgilerinin paylaşımına başlanacığını sizlere bildirerek yazımıza başlayalım.

Sınav dönemlerinde her öğrencinin ders notu bulma telaşını, ders hakkındaki bilgilerin güncel bir şekilde temin edilebilmesinin zorluklarını biliyoruz ve blogumuzda bu sorunlarınızın çözümüne yine en güncel kaynaklarla yardımcı olmaya çalışacağız.

Aynı zamanda birer Uludağ Universitesi mezunları ve öğrencileri olarak sınavlar hakkındaki kaygılarınızı anlıyoruz ve bu kaygıları en aza indirmek için çeşitli paylaşımlarda bulunacağız.

Bu blogu kurmamızdaki amaç sizlere yardımcı olabilmek ve Üniversitemizdeki her türlü gelişmelerden sizleri haberdar etmektir.

Paylaşımlarımız günden güne artarak belirli bir süre zarfında her sınavınızda size iyi bir rehber olacak şekilde şekillenecektir.

Bahar Dönemi’nin Final Sınavlarında kullanacağınız materyallerin sayısı gün ilerledikçe artacak ve  size yeterli bir rehber konumuna gelecektir. 

                                      Desteklerinizden dolayı şimdiden teşekkürler...



.

.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons