2 Haziran 2013 Pazar

Devlet Bahceli Yorumu

HP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mersin'in Erdemli İlçesi'nde partisince düzenlenen 25'nci Türkmen Şöleni'ne katıldı. 

Karayolu ile Erdemli'ye gelen Devlet Bahçeli, şölen alanına gitmeden önce Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'yu makamında ziyaret etti. Belediye binasına girerken kendisini bekleyenleri selamlayan Devlet Bahçeli, bu sırada kucağına aldığı 9 aylık Mustafa Bozkurt Doğan'ı sevdi. Belediye binasında Başkan Tollu'dan verilen hizmetlerle ilgili bilgi alan Bahçeli, burada kısa bir süre dinlendikten sonra daha sonra araç konvoyu ile Talat Göktepe Çamlığı’ndaki şölen alanına geçti. 

Alana girerken yoğun ilgi ile karşılanan Bahçeli için, sanatçı Ahmet Şafak konserine kısa bir süre arada verdi. Bahçeli kendisini için ayrılan yere geçtikten sonra Ahmet Şafak konserine devam etti.

'BU GİDİŞAT İYİ DEĞİL'

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Taksim Parkı konusuna nazirede bulunarak konuşma yaptığı çamlığın gelecek nesillere devredilmesi gerektiğini ve bunun önemli olduğunu söyledi. Ak Partinin Taksim'i talan etmesine engel olunmasını, gösterilerde ortaya çıkan tehlikeli senaryoya dikkat edilmesini isteyen Devlet Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağır sözlerle yüklendi. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti hiçbir dönemde böyle şımarık, çizmeyi aşan , küstahlaşan bir Başbakan görülmemiştir" dedi.

Devlet Bahçeli, iktidarın çoğulcu anlayışı bastırmak için her yola başvurduğunu, Türkiye'nin diktatörlüğe gittiğini, asıl eksen kaymasının şimdi görüldüğünü söylerken de "Bu gidişat iyi gidişat değildir" diye konuştu. 

Halkın cinnet noktasına geldiğini savunan Devlet Bahçeli, konuşmasında Türkiye'nin cepheleşme konusunda son safhaya geldiğini de öne sürdü. İktidarın tutumunu anlatan Bahçeli, "Hoşgörüsüzdür, zorbadır, vicdansızdır, kontrolsüzdür. İktidar tahammülsüz ve kimseyi takmamaktadır" ifadesini kullandı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons